Hemlholz Sibiu

Schmersal

Siguranţa în sistem: protecţie pentru om şi maşină!

Sub acest motto, Grupul SCHMERSAL oferă clienţilor săi cea mai mare gamă de aparate de comutaţie de siguranţă şi a sistemelor de la nivel mondial pentru protecţia vieţii umane şi maşinii.

Pagina oficiala: Schmersal


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Categorii


SAFE SWITCHING ŞI MONITORIZARE

Un program extraordinar de mare, de siguranţă, legat de prefabricate pentru monitorizarea poziţiei uşii de paza si non-contact de protecţie a zonelor periculoase şi a punctelor de pericol, precum şi de siguranţă pentru aparatele de comutare pentru aplicatiile speciale.
Pentru mai multe detalii legata de aceasta sectiune SAFE SWITCHING ŞI MONITORIZARE

SAFE Signal Processing

Module de siguranţă releu pentru diverse aplicaţii de tehnologie de securitate (de exemplu, pentru oprire de urgenţă şi de gardă de monitorizare uşi), precum şi centralizat, controloare programabile de siguranţă şi a sistemelor de teren descentralizate de autobuz, de exemplu, un concept modular pentru siguranţa cu funcţii de control pe maşinile mici.
Pentru mai multe detalii legata de aceasta sectiune SAFE Signal Processing

Automation Technology

Aparate de comutare pentru detectarea poziţiei mecanice în diferite domenii de aplicare, precum şi (siguranţă), senzori cu diferite principii de funcţionare; această secţiune în plus, include un program cuprinzător de comandă şi de semnalizare luminoasă.
Pentru mai multe detalii legata de aceasta sectiune Automation Technology

DISPOZITIVE PENTRU EX ZONE

Include prefabricate, care pot fi folosite - în conformitate cu standardele armonizate - în zonele cu atmosfere potenţial explozive datorită prezenţei de gaz şi praf, de exemplu, switch-uri de poziţie, switch-uri de siguranţă şi de siguranţă cu senzori non-contact principiul de funcţionare.
Pentru mai multe detalii legata de aceasta sectiune DISPOZITIVE PENTRU EX ZONE

LIFT SWITCHGEAR

Prefabricate de ascensor pentru diverse aplicaţii în groapă ax, ridica masina si camera masinii: podea şi fin-switch-uri de ajustare, pozitiv-break usa de contacte, switch-uri de poziţie, switch-uri magnetice, de la distanţă sisteme de alarmă, precum şi sistemul de lift USP ultrasunete de poziţionare.
Pentru mai multe detalii legata de aceasta sectiune LIFT SWITCHGEAR