Contact
Tel. (+4) 0269 25 33 33
Fax. (+4) 0269 25 33 44
E-mail: office@cdsensoric.ro
Messenger Romania  Messenger

Senzori

Systeme Helmholz.

SIKO

Siko

Siko reprezentata in Romania de catre compania CD Sensoric. Siko GmbH este reprezentata in Romania de firma CD Sensoric avand ca si gama de produse encodere incrementale, encodere absolute, senzori pentru industria lemnului, senzori magnetici, actuatoare, display-uri.

Schmersal

Schmersal

Schmersal GmbH are ca distribuitor in Romania firma CD Sensoric srl.Schmersal este specialistul mondial in sisteme de siguranta si protectia muncii.La Schmersal gasim bariere de siguranta, relee de siguranta, limitaqtoare de siguranta, scanner safety, pedale actionare, pupitre actionare la doua maini, butoane metalice. Pe langa acestea Schmersal mai produce si incuietori de siguranta tip AZM, solenoid interlock AZ, covoare de siguranta.

Categorii de produse :

Schmersal Schmersal Schmersal Schmersal Schmersal

Proxitron

Proxitron

Proxitron este o companie germana care aduce soluţii noi şi inovatoare pentru industria otelului si nu numai. Gama lor de produse include senzori inductivi, capacitivi, de curgere, infrarosu pentru înregistrarea poziţiei, temperatura. Proxitron este reprezentata in Romania de CD Sensoric.

Categorii de produse :

Senzori inductivi Senzori inductivi Senzori inductivi

Baumer

Baumer

Baumer AG reprezentata in Romania de firma CD Sensoric este unul din cel mai mare producator de senzori. Baumer ofera urmatoarele categorii de senzori:

  • Baumer electric cuprinde senzori de proximitate inductive detectie metale, senzori capacitivi detective nemetale si metale, senzori optici pentru diverse aplicatii cu lumina rosie, laser, infrarosu, senzorii magnetici Baumer pentru cilindri pneumatic,encodere, conectica.
  • Baumer Process are ca si gama senzorii pentru fluide, traductoare Baumer de presiune, traductoare diferentiale de presiune, senzori de temperature, senzori de nivel. Baumer are mare experienta in multe domenii, de exemplu in domeniul Alimentatiei. Senzorii Baumer fiind foarte apreciati in acest domeniu.
  • Baumer Vision – ofera o gama complexa de camere video pentru inspectie , contur, culoare, cod reader de la Baumer

Categorii de produse :