Contact
Tel. (+4) 0269 25 33 33
Fax. (+4) 0269 25 33 44
E-mail: office@cdsensoric.ro
Messenger Romania  Messenger
automatizari industriale Baumer

Grupul Baumer :
Baumer Huebner, Baumer IVO, Baumer Thalheim

         Producător de senzori de precizie pentru aplicaţii de automatizare fabrica. Senzori magnetici de întoarcere pentru textile, cutii de viteza utilaje.Cu gama TE2 Baumer ofera un sistem compact senzor de temperatură, poate fi configurat în mod individual...
Senzori inovatori si Sisteme de senzori!

Baumer Solutii de senzori    Baumer Instrumente de senzori

Vision technologies Senzori inovatorii     Motion control Sisteme de senzori

    Grupul Baumer are sediul central în Frauenfeld (Elveţia) şi are în jur de 2000 de angajati cu 35 de locaţii în 18 ţări. 
În ultimele decenii Baumer si-a stabilit o reputaţie impresionantă ca un furnizor de produse inovatoare şi de înaltă clasă senzori de calitate pentru aplicaţii (pentru  fabrică) şi pentru automatizarea proceselor.

    Baumer Huebner din Germania – este un centru Baumer specializat pe HeavyDuty encoder designs and tachogenerators. De mai bine de 70 de ani senzorii Baumer Hübner s-au dovedit printre cei mai buni la nivel mondial si în condiţii de exploatare dure, cum ar fi în industria hârtiei, industria eoliena şi instalaţii în aer liber. Senzorii Baumer Hubner pun mare importanţă pe inovatie. Numărul de brevete care acoperă portofoliul Baumer Hubner de produse complete este o dovadă de îmbunătăţiri aduse de Baumer Hubner. Între timp, au castigat, de asemenea, o reputaţie solidă de competenţa în activitatile de procesare a semnalului.

    Baumer IVO din Germania – este un centru Baumer specializat pe Motion Control: precise positioning by fieldbus encoders and shaft positioning systems.
Baumer IVO a fost înfiinţată în 1910 în oraşul Villingen-Schwenningen, în Germania şi este la nivel european, un producător de frunte în componente de control pentru automatizări industriale (counting and control components for factory automation)

    Baumer Thalheim din Germania – este un centru Baumer specializat pe Motor Feedback and encoder systems.
Baumer Thalheim a fost înfiinţată în 1927 de către medicul Harry Thalheim în oraşul Leipzig, compania sa mutat în oraşul de Eschwege în 1956. Astăzi, Baumer Thalheim este lidera în domeniul de encoders for motor feedback systems in drive engineering.