Contact
Tel. (+4) 0269 25 33 33
Fax. (+4) 0269 25 33 44
E-mail: office@cdsensoric.ro
Messenger Romania  Messenger

Welcome at CD Sensoric!

Camere

Senzori

  Baumer

Baumer AG

reprezentata in Romania de firma CD SENSORIC este unul din cel mai mare producator de senzori.

Baumer

ofera urmatoarele categorii de senzori:
  • Baumer electric

    cuprinde senzori de proximitate inductive detectie metale, senzori capacitivi detective nemetale si metale, senzori optici pentru diverse aplicatii cu lumina rosie, laser, infrarosu, senzorii magnetici Baumer pentru cilindri pneumatic,encodere, conectica.
  • Baumer Process

    are ca si gama senzorii pentru fluide, traductoare Baumer de presiune, traductoare diferentiale de presiune, senzori de temperature, senzori de nivel. Baumer are mare experienta in multe domenii, de exemplu in domeniul Alimentatiei. Senzorii Baumer fiind foarte apreciati in acest domeniu.
  • Baumer Vision – ofera o gama complexa de camere video pentru inspectie , contur, culoare, cod reader de la Baumer

 

FIESSLER

Reprezentata in Romania de catre CD SENSORIC SRL.

Vă ofera: Safety products si Non-safety products.

Pagina oficiala: FIESSLER

 
 

SIKO

Siko reprezentata in Romania de catre compania CDL. Siko GmbH are ca si gama de produse encodere incrementale, encodere absolute, senzori pentru industria lemnului, senzori magnetici, actuatoare, display-uri.

 
 

Steute

Reprezentata in Romania de catre CD SENSORIC SRL.

Pagina oficiala: www.steute.de

 
 

Lutze - Group

Reprezentata in Romania de catre CD SENSORIC SRL.

Pagina oficiala: LUTZE - GROUP

 
 

Printec - DS

Reprezentata in Romania de catre CD SENSORIC SRL.

Pagina oficiala: www.printecds.com

 
 

Autonics

Reprezentata in Romania de catre CD SENSORIC SRL.

Pagina oficiala: www.autonics.com

 
 

Lumel

Reprezentata in Romania de catre CD SENSORIC SRL.

Pagina oficiala: www.lumel.com.pl

 
 

Energonova

Reprezentata in Romania de catre CD SENSORIC SRL.

Pagina oficiala: www.energonova.cz

 
 

FineTek

Reprezentata in Romania de catre CD SENSORIC SRL.

Pagina oficiala: www.fine-tek.com

 
 

Systeme Helmholz

Helmholz are ca si unic reprezentant in Romania compania CDL. Helmholz produce familia completa de module compatibile Simatic S5 si S7, solutii pentru remote service, Ethernet, Can-Bus si Profibus, si accesorii precum carduri memorie, rack montaj, conectica aferenta.

 
 

LENORD + BAUER

Lenord Bauer reprezentata in Romania de CDL produce o gama larga de encodere model GEL pentru industria otelului, industria auto si feroviara.

 
 

Schmersal

Schmersal GmbH are ca distribuitor in Romania firma CD SENSORIC srl. Schmersal este specialistul mondial in sisteme de siguranta si protectia muncii.La Schmersal gasim bariere de siguranta, relee de siguranta, limitaqtoare de siguranta, scanner safety, pedale actionare, pupitre actionare la doua maini, butoane metalice. Pe langa acestea Schmersal mai produce si incuietori de siguranta tip AZM, solenoid interlock AZ, covoare de siguranta.

 
 

Proxitron

Proxitron este o companie germana care aduce soluţii noi şi inovatoare pentru industria otelului si nu numai. Gama lor de produse include senzori inductivi, capacitivi, de curgere, infrarosu pentru înregistrarea poziţiei, temperatura. Proxitron este reprezentata in Romania de CDL.

 
 

ACS Control systems

ACS Control systems Germania, reprezentata in Romania de catre CD SENSORIC SRL. ACS Control systems produce senzori de presiune, senzori de temperatura, senzori pentru masurarea nivelui apei, contoare de debit, dispozitive de afisare, convertoare de semnal, tehnica de senzori.

 
 

Dynisco

Dynisco reprezentata in Romania de catre CD SENSORIC. Dynisco produce o gama variata de senzori.Din categoria senzorilor industriali de presiune: Senzori de presiune pentru petrol si gaze, senzori sanitari de presiune, senzori de presiune IM, senzori de presriune pentru testarea si controlarea procesului, senzori de presiune submersibili.

 
 

RiKo

RiKo reprezentata in Romania de catre CD SENSORIC. RiKo produce senzori de o înaltă calitate, senzori din fibra optica cu o mare rezistenţă de îndoire. A devenit un producător de frunte de pe piaţa globală. Brandul Riko are o reputaţie excelentă de a dezvolta şi de a furniza produse fiabile in întreaga lume.